Menu Sluiten

SALTO Space

Toegangsbeheer via een server op locatie of in de cloud

Het SALTO Space platform voor toegangscontrole integreert alle fysieke beveiligingsoplossingen dankzij intelligente, batterijgevoede sloten. Het draait op een server op locatie of op een cloud server en is speciaal ontwikkeld voor een draadloze omgeving. Bekabelen of bestaande deuren en sloten vervangen is daardoor in de meeste gevallen niet nodig.

De applicatie wordt op een pc geïnstalleerd en is meestal benaderbaar via een VPN verbinding. U beheert en controleert de toegang van alle gebouwen en ruimtes gewoon vanachter uw bureau. Zo houdt u permanent zicht op gebeurtenissen, deuren maar ook de status van de batterij bijvoorbeeld. Met Space is het bovendien mogelijk om toegangspunten en gebruikers te koppelen aan tijdzones en een kalender, om te bepalen wie wanneer recht heeft op toegang.

De slimme, standalone deursloten maken het beheer makkelijk voor u. Dankzij de innovatieve RFID-technologie kunnen ze informatie ontvangen, lezen en schrijven. Uiteraard is deze informatie gecodeerd en zeer goed beveiligd.

Als beheerder kunt u elke deur en elk toegangsplan centraal beheren. SALTO Space integreert toegangscontrole, inbraakdetectie en gebouwautomatisering binnen één, gebruiksvriendelijke, mobiele oplossing. Gebruikers krijgen toegang via smartphone, pincode, een tag of de Smart Keycard.

De installatie en het onderhoud van SALTO Space is eenvoudig en het systeem is uitstekend schaalbaar. Helemaal klaar voor de toekomst dus.

PARTNER: