Menu Sluiten

Deurtechniek

Deurtechniek

Deurtechniek kenmerkt zich door een waaier aan degelijke producten en oplossingen. Denk daarbij aan hoofdsloten van sterke merken als Nemef. Aan sloten en deurdrangers van Assa Abloy. En aan hoogwaardige meerpuntssluitingen, antipaniek- en vluchtoplossingen van onder andere HMB, Fuhr en Assa Abloy.

Steeds belangrijker in onder andere bedrijfsgebouwen, kantoren, zorginstellingen en hotels, zijn automatische draai- en schuifdeuren. Oplossingen die behalve doelmatig en (brand)veilig, ook esthetisch verantwoord en comfortabel in het gebruik moeten zijn.

Soms gaat het om de toegankelijkheid te optimaliseren, soms om de toegang (of uitgang) juist te controleren. Gecombineerd met systemen voor toegangstechniek zoals SALTO, houdt de beheerder altijd volledige controle.
Daarnaast is op ieder moment duidelijk hoeveel mensen zich in een pand bevinden.

Bestaande deuren kunnen worden voorzien van een draaideurautomaat die met een pasje, drukknop of intercom worden geopend. Nog gastvrijer zijn draaideuren voorzien van een deurautomaat, die automatisch handsfree openen door middel van een sensor. Ook daarbij kan de beheerder uiteraard bepalen op welke tijdstippen dat het geval is.

Slimme deurdrangers zijn bovendien voorzien van een fail-safe functie waardoor branddeuren gesloten blijven bij calamiteiten. Een openstaande deur zorgt er namelijk voor dat brand en rook zich sneller verspreiden in bijvoorbeeld gemeenschappelijke ruimtes en vluchtroutes. Optimale preventie wordt bereikt door het toevoegen van geïntegreerde rookmelders.

ABTT Toegangstechniek levert en monteert deze deuren en componenten en zorgt uiteraard ook voor het aansluiten op een toegangscontrolesysteem zoals SALTO.

Neem contact met ons op over deurtechniek.

PARTNER: