Menu Sluiten

SALTO Homelok

Alles-in-één cloudsoftware, speciaal voor wooncomplexen

Modern en makkelijk wonen zonder fysieke sleutels voor bewoners. Het eenvoudig te installeren en te onderhouden SALTO Homelok systeem zorgt voor een efficiënte bedrijfsvoering voor beheerders. Daarmee draagt deze nieuwste oplossing van SALTO bij aan innovatieve beveiliging van alle soorten woningen en gebouwen.

Dit hybride systeem combineert hardware (sloten/beslagen) met geavanceerde cloudsoftware. Dankzij het SALTO Virtual Network realiseert u een ecosysteem voor slimme gebouwen. Van centrale toegangsdeuren en algemene ruimtes tot individuele woningen.

Het flexibele netwerk kan naar wens worden aangepast en uitgebreid. Zelfs met clouddiensten van externe partijen. SALTO Homelok biedt niet alleen veel gemak voor beheerders, ook voor bewoners is het een uitkomst. Zij kunnen kiezen voor toegang via een app (iOS of Android), een fysieke keycard of een sleutel in Apple Wallet.

Door de combinatie van cloudsoftware en data-on-card technologie verzekert u zich van betrouwbare beveiliging en optimale bescherming van privacy en persoonsgegevens. Traditionele mechanische oplossingen en bekabeling zijn daarmee verleden tijd.

Een belangrijk voordeel van SALTO Homelok is dat de eindgebruiker (bewoner) volledig controle heeft over zijn eigen toegangsbeheer. Centrale toegang, liften en bijvoorbeeld garage of fietsenstalling vallen onder de verantwoordelijkheid van de beheerder maar dat geldt niet voor je eigen voordeur. Wie er bij jou naar binnen mag, bepaal je helemaal zelf, gewoon via de app.

PARTNER: