Menu Sluiten

Partners

Kwaliteit door samenwerking

De wereld van toegangstechniek en beveiliging kenmerkt zich door hoogwaardige technologie en constante innovatie. Om oplossingen zo toegankelijk en makkelijk mogelijk te maken is samenwerking tussen verschillende specialisten dan ook onontbeerlijk. Je kunt nu eenmaal niet overal een expert in zijn.

ABTT Toegangstechniek zoekt daarom bij het realiseren van projecten altijd samenwerking met betrouwbare partners die de lat net zo hoog leggen als wij. Zo profiteert u als klant van de hoogte kwaliteit, maar bent u ook zeker van het gemak van één aanspreekpunt. Wij staan garant voor een complete oplossing.

Onze partners

Voor de levering en montage van schuifdeuren werken we samen met PRON3. ABTT zorgt vervolgens voor de aansluitingen op SALTO en uw overige systemen.

Voor alarm- en brandinstallaties die we koppelen met schuifdeuren en SALTO vertrouwen we op het vakmanschap van Koetze, Meester Electronics en Den Butter Techniek.

Voor draaipoorten, hekwerken, slagbomen en tourniquets werken we samen met Folkers Toegangstechniek en Elreka Hekwerken.

Omdat we in met name de zorg in toenemende mate te maken krijgen met technologie voor leefcirkels en voor dwaaldetectie, maken we graag gebruik van de expertise van Sensara.

PARTNER: