Menu Sluiten

Over ons

Henk Iesberts

Senior consultant Henk Iesberts heeft meer dan 30 jaar ervaring in de branche en een bijzonder brede technische achtergrond. Je mag hem dan ook gerust dé specialist in toegangsbeheer, beveiliging en vluchttechniek noemen.

Henk gaf leiding aan grote projecten bij zorginstellingen, kantoren en bedrijven. Complexe opdrachten waarbij kennis nodig was van onder andere toegangsbeheer, deurtechniek, hang- en sluitwerk, vluchtwegsystemen, elektra en domotica.

Juist dankzij die ongekend brede knowhow valt er bij nieuwbouw of renovatie veel winst te behalen. Door ABTT al in een vroeg stadium mee te laten denken over mogelijkheden en over knelpunten in het ontwerp, worden kostbare aanpassingen achteraf voorkomen.

ABTT Toegangstechniek zorgt voor advies, de levering van producten, montage en service & onderhoud. Doordat we u ondersteunen op het hele traject, bent u zeker van de hoge eindkwaliteit van iedere oplossing.

Mail Henk of bel +31 (0) 6 53 61 55 00

Daniëlle Iesberts

Het is niet de eerste keer dat dochter Daniëlle Iesberts met haar vader samenwerkt op het gebied van beveiliging. Bij twee gerenommeerde ondernemingen heeft ze de ins en outs van deze branche goed leren kennen.

Waar Henk de inhoudelijke zwaargewicht is, ziet Daniëlle het als belangrijkste uitdaging om ervoor te zorgen dat achter de schermen alles op rolletjes loopt om een doeltreffende oplossing zo betrouwbaar en efficiënt mogelijk te realiseren.

Ze werkte bij onder andere twee bekende retailketens en in de keukenbranche. Daar deed ze veel ervaring op met verkoop, leidinggeven en problemen oplossen.

Die veelzijdige ervaring neemt Daniëlle nu mee in de hernieuwde samenwerking met Henk bij ABTT Toegangstechniek. Zij richt zich behalve op een goede organisatie van de backoffice ook op het inrichten van de innovatieve SALTO software.

Mail Daniëlle of bel +31 (0) 6 53 48 07 30

Het montage- en onderhoudsteam

Optimale kwaliteit en veiligheid, dat is het motto van ABTT Toegangstechniek. Daarom kiezen we niet alleen voor hoogwaardige hardware en software, maar uiteraard ook voor vakbekwame en zeer ervaren monteurs. Professionals die bovendien op een rustige, discrete en nette manier bij u op locatie hun werk doen.

PARTNER: