Menu Sluiten

SALTO KS

Toegangsbeheer via de cloud

SALTO KS is de aangewezen oplossing voor toegangsbeheer via de cloud. Flexibel, realtime beheer op afstand en uitstekend schaalbaar. Het systeem kent bovendien onbeperkte mogelijkheden om te integreren met andere cloudsoftware.

Speciale software-installatie is met SALTO KS helemaal niet nodig. Alles wat u nodig heeft om van deze intuïtieve oplossing gebruik te maken zijn: SALTO draadloos en intelligent deurbeslag, een IQ en een device met internetverbinding.

Controle over alle functies heeft u via de webpagina of de mobiele app. Waar u zich ook bevindt, u kunt realtime gebeurtenissen volgen en personen direct toegang geven of juist blokkeren. Dit geldt voor alle deuren, alle gebruikers en alle locaties. Het systeem kan gekoppeld worden met camera’s om te zien wie er voor de deur staat.

De tijd van traditionele mechanische sleutels is voorbij. Gebruikers krijgen toegang via hun smartphone, een tag of (bij uitzondering) een pincode. Daarop zijn alle toegangsrechten voor een of meerdere locaties vastgelegd. Bij verlies of diefstal zijn die rechten direct en op afstand aan te passen. Makkelijk, veilig én kostenefficiënt.

PARTNER: